Desszerthegyek olaszosan

Dátum:

Válj te is egy napra talján mestercukrásszá!
 
Tanuld meg Olaszország legédesebb ízeit Bartal Zitától, aki Siénában szerezte szakácsdiplomáját, ahol nemcsak a klasszikus olasz konyha titkos fogásait tanulta el, hanem az autentikus desszertekét is.
 
Tiramisu, Ricotta mousse, Cannoli, Pasta di mandorla és Torta della Nonna – ha máris lángra lobbant a szíved és menthetetlenül összefutott a nyál a szádban, akkor semmi kétség, hogy ez a te napod! 
 
 
 
 
spot_img

Ez is érdekelhet

KÖRÚT – Még nincs vége feat. Péterfy Bori & Schoblocher Barbara

Hogy a körút identitás is lehet, sőt dalok is születhetnek belőle, erre bizonyság a Körút nevet felvevő projekt,...

Doramajora – szelíden ringat – egy ölelés a belső gyermekednek

majordorci Doramajora néven születik újjá: egy játékos új era indul a frissen megjelent szelíden ringat című dallal. Ez...

A monumentális élmények éve – a Budapest Park a tizennegyedik évadban is tud újat mutatni

Az innováció mindig is a Budapest Park egyik legnagyobb erőssége volt – szinte már természetes, hogy évről évre...

Blues, booze & rock ’n’ roll – Manu Lanvin koncert Budapesten

Május 14-én Budapesten ad koncertet a francia blues-rock előadó. A Manu Lanvin & The Devil Blues tavaszi turnéjának...