Desszerthegyek olaszosan

Dátum:

Válj te is egy napra talján mestercukrásszá!
 
Tanuld meg Olaszország legédesebb ízeit Bartal Zitától, aki Siénában szerezte szakácsdiplomáját, ahol nemcsak a klasszikus olasz konyha titkos fogásait tanulta el, hanem az autentikus desszertekét is.
 
Tiramisu, Ricotta mousse, Cannoli, Pasta di mandorla és Torta della Nonna – ha máris lángra lobbant a szíved és menthetetlenül összefutott a nyál a szádban, akkor semmi kétség, hogy ez a te napod! 
 
 
 
 
spot_img

Ez is érdekelhet

Napjaink egyik legjobb blues gitárosa Budapesten

Az amerikai blues gitáros, Josh Smith a pandémia óta először indul szólóturnéra, és nagy örömünkre, több mint 6...

Megjelent Varga Krisztián új albuma, a Departures – instrumentális utazás lélekre és húrokra hangolva

A Thy Catafalque koncertgitárosaként ismert Varga Krisztián új albummal jelentkezett. A Departures címet viselő, teljes egészében instrumentális lemezt a GrundRecords gondozásában adták ki, és...

Utazás a kilencvenes évekbe a vicces fiúkkal

Az MTV-s sikerekkel induló amerikai zenekar az utóbbi években rendszeresen jár Magyarországra. Az utóbbi három fesztiválfellépés után idén...

„Inkább bevállalom a grindot, minthogy ne lássam a gyerekemet hasra fordulni” – itt van 6363 új dala, az apuka!

2024 decemberében 6363 feltette a koronát az egész évét meghatározó koncepcióra, egyúttal az Akvárium színpadán, egy ehhez méltó...